Uncategorized

Feminazis, Rask och Elias Afen

Senaste innegrejen på sverigetuben verkar till viss del handla om en snubbe vars stora intresse tycks vara att ragga på småtjejer. Det tog Roadrage nästan en hel vecka att begripa vad som pågick och insåg sedan att hela ämnet är så långdraget att man hinner bli farfar under tiden. Så nu tänkte vi att vi också måste kommentera det, trots att vi lever på en minoritet-följar-skara.

Ett helt gäng influencers har alltså hittat en 20-årig kille som jagar efter småflickor på tictoc. Man försöker läxa upp honom. Snubben förstår inte vad som säger. Om ni är bekanta med ”Rask” så är han den som varit mest rak på sak och nästan lyckats nå hela vägen. Nästan. Men i influencerverse är vi sällan så pass kortfattade att budskapen verkligen når fram ”på riktigt”. Så till skillnad från deras 40-minuters chok av information försöker Roadrage nu sammanfatta eländet på 8 minuter.