Projekt: RoadrageSäsong 3

Roadrage S03E15: Vid bankomaten

Jag är på väg mot bankomaten för att ta ut pengar. Jag märker att kön är ovanligt lång och på den ort jag bor finns det bara en öppen automat kvar att ta ut pengar i. Den andra murades in, eller nåt. Så jag har inget val. Jag ställer mig vid kön och väntar. Efter två minuter i kön som nu har fyllts på med ännu fler människor – och utan att den har rört sig – så börjar jag fundera på om maskinen är sönder. Mannen som står längst fram trycker och trycker och trycker. Han verkar förbryllad. Inget händer. När jag skall till och fråga vad han sysslar med, verkar han själv ge upp, lämnar kön och tar sig samtidigt ett bloss. Han tittar lugnt, men fundersamt på mig för att sedan vända bort blicken. Efter en kort stund, ställer han sig sist i den enorma kön han själv har skapat, igen…