Projekt: RoadrageSäsong 3Uncategorized

Roadrage S03E12: Felletaren

Leta fel. I dagens samhälle är det något vi har blivit oerhört skickliga på att göra. Överallt, där man inte trodde att det var möjligt, hittar folk fel på precis allting. Det verkar finnas väldigt få saker som framställs som positiva nu för tiden och genomsnitts-Facebookaren har triviala skit fel och negativa artiklar som en ren hobby att gräva fram ur massorna. Jag skulle nästan vilja påstå att negativitet – och indirekt även Facebook – har börjat bli lite av en folksjukdom. Det är nämligen ingen som mår bra av att vara där.

Jag skulle faktiskt vilja veta vad det är som är så viktigt med att vara förbannad hela tiden. Den här showen om någon borde ju veta vad ilska handla om, men när till och med den ifrågasätter mänsklighetens handlande, borde man då inte börja fundera på vad det är som är så trasigt?

%d bloggare gillar detta: