I verklighetenProjekt: RoadrageSäsong 2

Roadrage S02E09: Toatelefonen

Använder du telefonen när du befinner dig på toaletten? Det är inte första gången jag tar upp detta ämnet, kan jag säga. På Facebook har det gjorts ett flertal gånger, utan det minsta gehör. Det kanske inte går att klandra Facebookister, för att läsa vad man skriver – jag har ju aldrig klistrat in min text i en bild fylld med blommor och söta katter. Det är med andra ord fullt förståeligt att ingen har tagit till sig av budskapet ännu.

I vilket fall som helt – om det är så att du faktiskt är en av de människor som sitter och ringer folk från toaletten – så har vi ett gott råd till dig: SLUTA med det! Inte bara för att du kommer uppfattas som knäpp i huvudet, utan även för att det faktiskt är rent sanitärt korkat att slabba runt med telefoner inne på en toalett.

Artikel: ”Mobilen, en sanitär olägenhet”
Artikel: ”Fler bakterier på mobilen än på toaletten”