I verklighetenProjekt: RoadrageSäsong 1

Roadrage S01E25: Den stulna butikshunden

Bjarne är ute och rastar sin hund. Plötsligt ser han ICA på avstånd och kommer på att han skulle ha köpt lite prylar inför helgen. Han bestämmer sig för att passa på att gå in och göra det innan han går hem och binder därför fast kopplet (och hunden) utanför. Det tar ”bara” 10 minuter att slutföra shoppingrundan – men när han kommer ut är hunden borta. Någon har tagit den!

I dagarna uppmärksammades jag av ett sånt här evenemang på Facebook, där man anmält och efterlyst sin hund och jag ställer mig nu frågan: Är smart att låta hunden stå oövervakad utanför, medans man själv går in i butiken? Nej, det känns inte särskilt smart. Ändå är det massor med människor som gör just detta.

Roadrage ger här sin syn på saken…