I verklighetenProjekt: RoadrageSäsong 1

Roadrage S01E21: Näthatet och inflationen

Jag hade mina tvivel. Eller kanske inte.

För inte kunde väl folk verkligen vara så korkade som jag tidigare förutspått? Det skulle väl bara bli löjligt om man anmälde varandra för struntsaker såsom att man inte tycker samma saker? Eller, för att man råkar vara mer kompetent kring ett diskuterat ämne, där man anser att motparten inte är tillräckligt påläst? Och att man faktiskt borde prioritera det, på internet, som verkligen borde klassas som näthat?

Jo. Precis så här korkade är folk. Lyckligtvis handlar det om en försvinnande mängd som ligger på den här nivån – men, dessvärre finns dom, då och då flämtande av upphetsning, i väntan på att förstöra för oss andra med lite mer självinsikt…

Klicka här, för ett bakom kulisserna-klipp, som avser detta avsnitt!

%d bloggare gillar detta: