Projekt: RoadrageSäsong 1

Roadrage S01E04: Vårkänslor

Då var vi inne i februari och det första upptinandet av snön passerade i slutet av Januari. Nästan exakt på dagen för nästa Roadrageavsnitt, som handlar om just detta, har det ironiskt nog börjat snöa igen. Det är faktiskt med lite gläjde jag säger detta, eftersom det är just vädret som folk blir lurade av och som lördagens avsnitt kommer att handla om.

Under 2011 så hälsades våren välkommen extremt tidigt. Man började faktiskt ropa in våren långt innan vi ens hunnit in i april, som vi ju alla känner till kan erbjuda de mest märkliga värdeomslagen. Faktum är att man redan kring början av mars hade fått för sig att sommaren (!) var nära. Roadrage är därför denna gången tillägnat just vårkänslor, vilket är filmat i – just det: APRIL!

Efterhandslänkar:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16340396.ab