Uncategorized

Semesteravslutning

Under semesterledigheten har Roadrage utan tvekan varvat ned. Avstängningen har varit ett faktum och överlevnaden har gått oväntat bra. Vi har alltså inte blivit avstängda någonstans, utan vi har tagit en frivillig välförtjänt paus från alla systemkollapser.

Kanske har det också gått bra för att alla större och mindre vägar har undvikits – så det har egentligen inte gått att bli arg på någon där heller. Det har dock observerats nya ”PKiter” varför Roadrage också kommer släppa en lite-version av det tidigare Politiskt Korkade videoklippet. Bara för att man skall kunna bidra i hätska debatter med något mer sammanfattat. Alltså något som de politiskt-definitivt-inte-korrekta-fascisterna, kan ta till sig utan att behöva tänka allt för mycket.

%d bloggare gillar detta: