Roadrage – Återblick

”Skärp mig!”

I dagarna en storstädning inletts. För att få bort saker som varken är användbara, som är direkt pinsamma, eller som ”Roadrage” inte längre kan stå för, har backuper gjorts. Originalen har sedan raderats. Det har hittills krävt 7 fulla blu-ray-skivor. Det har också lett till betydligt mer plats för nytt material. För det har kommit nytt material – skälen till detta är många. Samtidigt har roadrage.eu restaurerats och fått ett nytt hem i den här wordpress-portalen.

Genomgången har lett till att jag fått uppleva bisarrt pinsamma videoklipp – historiskt är det mesta uppenbarligen en fråga om personlig mognad, men för att inte förlora ett sammanhang kommer det mesta få ligga kvar.

Ett fåtal klipp, som mestadels berört patriarkala strukturer och feminism, är dock helt återkallade efter en smärre chock. Herr Roadrage har uppenbarligen inte haft tillräckligt bra koll för att yppa några vettiga åsikter.

Men i det stora hela har granskningen sett ut ungefär så här.

%d bloggare gillar detta: